Business Apps

Sneller & Slimmer

Business applicaties in krachtige vormen ontwikkeld. Besteed minder tijd aan activiteiten om te kunnen signaleren.
Verkrijg sneller inzicht in verbeterpotentieel en besteed méér tijd aan communiceren en coachen. ReConsul heeft de volgende applicaties ontwikkeld:

1. Survey App: gericht op kwaliteitsverbetering.
2. Prestatiemanagement Pakket: gericht op het inzicht krijgen in bedrijfsprestaties.
3. Retail Communicatieplatform: gericht op het moderner organiseren van interne communicatie binnen winkels.

Reconsul prestatiemanagement survey app business apps

Inventariseren & Presenteren

De Survey app stelt men in staat om beoordelingsstructuren en checklists te ontwikkelen.
Doelmatig en efficiënt worden afwijkingen, complimenten en controlepunten vastgelegd in tekst en beelden.
Het Prestatie Management Pakket betreft een dashboard applicatie afgestemd op meest relevante bedrijfsinformatie.
Tijd- en plaatsonafhankelijk inzicht in bedrijfsprestaties, ondersteunt met krachtige presentatie mogelijkheden!

Survey app ReConsul 2

Survey App

De krachtige Survey applicatie maakt het mogelijk om winkelbeoordelingen en checklists te ontwikkelen. Zeer waardevol voor het structureel vast leggen van het winkelbeeld, maar ook voor thema’s als (voedsel)veiligheid. Wat de organisatie nodig heeft kan door gebruikers zelf worden ingegeven. Er is ruimte voor tekstuele opmerkingen, maar ook voorgedefinieerde antwoorden en afbeeldingen behoren tot de mogelijkheden. Lees meer over de Survey App.

Survey app ReConsul 4

De voordelen van onze Business Apps op een rij!

Onze krachtige en slimme applicaties zijn van absolute toegevoegde waarde…

Inzicht in de relevante bedrijfsprestaties. Ongeacht het tijdstip en de plaats waar u zich begeeft.

 

Besteed minder tijd aan signaleren en controleren en meer aan acteren en het coachen van medewerkers.

Haal meer uit uw organisatie! Spoor patronen op en zet onderbouwde verbeteracties uit.

 

Resultaten en inzichten vormen directe inbreng voor coachgesprekken. Beïnvloed eenvoudiger de houding en het gedrag van medewerkers.

 

Presenteren & Analyseren

Het Prestatiemanagement Pakket (PMP) omvat een applicatie waarin een aantal specifieke dashboards zijn opgenomen. Het betreffen visuele dashboards met de meest relevante bedrijfsprestaties en hiermee de kritische prestatie-indicatoren van een organisatie.

PMP prestatiemanagement ReConsul app

“Vergeet al die cijfermatige rapportages…
Het kan veel eenvoudiger en vooral beter!”

Ontdek de kracht van de visualisatie…

Views & Functies

Binnen het Prestatiemanagement Pakket zijn verschillende views beschikbaar en heeft ieder dashboard functionaliteiten die van toegevoegde waarde zijn. Zo is het mogelijk om analyses uit te voeren, in te zoomen op specifieke bedrijfsprestaties, zijn er ondersteunende functies beschikbaar die waardevol zijn tijdens het presenteren en is het mogelijk om vanuit de applicatie agendaverzoeken versturen. Het reageren op afwijkingen of het delen van complimenten is eenvoudiger als ooit tevoren! Lees meer over het Prestatiemanagement Pakket.

Communiceren

De filiaal24 web app is in samenwerking met ReConsul ontwikkeld en stelt organisaties in staat om de interne communicatie op een moderne, toegankelijke en met name krachtige wijze te organiseren. Alle type informatie zoals berichten, bestanden, video’s en agendapunten worden met het grootste gemak gedeeld en uw medewerkers worden bereikt. Medewerkers worden op een frisse manier betrokken en ook als zij niet aan het werk zijn kunnen zij een indruk krijgen van de beleving!

Multiple devices

De Survey app is beschikbaar voor smartphones en tablets met Android of Apple operating software (OS). De surveys, checklists en database met resultaten zijn benaderbaar via een browser op een tablet, desktop of laptop.

Het Prestatiemanagement Pakket is beschikbaar en benaderbaar voor iPhone’s en iPad’s en is zodoende alleen beschikbaar voor Apple OS.

De Filiaal24 web app is beschikbaar voor smartphones en tablets met Android, Apple of Windows operating software (OS) en via laptops en desktops. Een icoon op je mobiel? Geen enkel probleem.

f73e9cc49bd242229390987472e339c9_15_1280

Aanpak & Vormen

Geen forse investeringen en onduidelijkheden, maar een heldere aanpak en een modern prijsmodel dat iedere organisatie past! Dat is wat wij bieden.
De Business Apps van ReConsul kunnen separaat of gecombineerd worden afgenomen. ReConsul hanteert abonnementstarieven voor de verschillende services.