Business Coaching

Professionaliteit en vriendelijkheid hebben geen waarde als concrete resultaten uitblijven…

Business coaching is voor (startende) MKB ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen laten groeien, zichzelf scherp willen houden en méér uit hun onderneming en zichzelf willen halen. Business coaching, speciaal voor ondernemers. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een onafhankelijk persoon. Vaak met een frisse kijk op uw onderneming doordat een business coach geen belang heeft in uw organisatie en vanuit het werkveld, ervaring en inzichten heeft verkregen die van ongekende waarde kunnen zijn. Dit is wat jou als ondernemer vooruit kan helpen met je bedrijf. U blijft altijd aan het stuur van uw onderneming zitten en de business coach vormt een stevige steun in de rug.

Business coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Samen met een business coach werk je aan gestelde doelstellingen die in de voorfase in gezamenlijkheid worden bepaald. Een dergelijk business coachingstraject wordt altijd op een voorspelbare en gestructureerde wijze vormgegeven. Het traject wordt op uw persoonlijke wensen en eventuele eisen afgestemd. De doelstellingen kunnen liggen op het vlak van koersbepaling, visie- of strategievorming en vertaling of resultaatverbetering. Wat uw behoeften ook zijn, een business coach helpt u niet alleen (weer) vooruit te kunnen kijken, maar ook om u in uw kracht te zetten.

Waar kan ReConsul u mee van dienst zijn?

  • Missie, visie en strategie uitwerken;
  • Organisatiedoelstellingen bepalen;
  • Persoonlijke doelstellingen bepalen;
  • Vertaling missie, visie, strategie en organisatiedoelstellingen binnen organisatie;
  • Meetbaar maken van prestaties;
  • Optimalisatietrajecten gericht op specifieke thema’s: omzet, derving, loonkosten, klantvriendelijkheid, etc.;
  • Implementatie van ondersteunende hulpmiddelen (Business Apps);
  • Klankbordsessie(s): sparren met onafhankelijke (retail) professionals over uw organisatiebehoeften en ontwikkelde aanpakken.
Arrangementen

ReConsul biedt haar business coachingstrajecten aan in specifieke arrangementen. Op deze wijze zijn wij in staat om in samenspraak met u een business coachingstraject te selecteren dat geheel past bij uw vraag en behoeften. Of het nu gaat om een eenmalig moment om bijvoorbeeld te sparren over een verbeterplan of een volledig programma waarin vaste contactmomenten zijn opgenomen… Het is mogelijk!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ReConsul, de unieke op resultaatgerichte aanpakken of wat wij eventueel voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis en lichten onze cases uiteraard persoonlijk toe.

“Succesvol transformeren vereist aandacht voor
leiderschap, structuur, processen, technologie en inzet
van mensen en middelen, cultuur en competenties”

Klaar voor een kennismaking?

franchisegever, franchisenemer, managementlid van een servicekantoor of MKB ondernemer?
Allemaal voorbeelden van opdrachtgevers die u zijn voor gegaan.

Kom in contact