Filiaal24

Het communicatieplatform voor de retail!

Boeien & Binden

Filiaal24 betreft het Retail Communicatieplatform dat in samenwerking met ReConsul is ontwikkeld. Het gebruik van Filiaal24 maakt het mogelijk om de interne communicatie binnen winkels op een moderne, veilige en vooral boeiende manier te organiseren. Of het nu gaat om het delen van interessant nieuws of weetjes, het uitnodigen van medewerkers voor een bespreking of het raadplegen van bedrijfsinformatie. Het is allemaal mogelijk!

Betrekken & Beleven

Informatie blijft niet meer hangen op bepaalde niveaus binnen de organisatie. Betrek uw medewerkers door het stellen van gerichte vragen door de enquête functionaliteit. Het communicatieplatform is er op gericht om medewerkers met het grootste gemak te betrekken. Op een laagdrempelige wijze wordt het mogelijk om bijzonderheden vast te leggen met bijvoorbeeld een foto en tekst en dit vervolgens te delen. Hierdoor wordt een directe bijdrage geleverd aan de beleving.

(Taakgerichte) informatie

De “Wiki” functionaliteit zorgt ervoor dat taakgerichte informatie en andere relevante bedrijfsinformatie zoals: achtergrond van de winkelformule, huishoudelijk reglement en het organigram van de organisatie op een aparte plaats worden opgeslagen. Op deze manier kunnen medewerkers deze documenten altijd raadplegen en is het zeer handig als vindplaats voor nieuwe medewerkers.

Filiaal24 in het kort

Bundel communicatie met het grootste gemak…

Deel relevante berichten en bereik iedereen van de organisatie. 

 

Deel bestanden zoals documenten, video’s en afbeeldingen en raadpleeg bronbestanden.

Zet gericht agendapunten uit, stel een agenda op en exporteer naar eigen agenda’s. 

 

Beveiligde internetverbinding en alles wordt veilig opgeslagen en beheert door een team van specialisten.

 

“Met het grootste gemak bereiken wij iedereen binnen onze organisatie!
Email en Whatsapp gebruik is geminimaliseerd en nieuwsbrieven behoren tot het verleden… “

Gemak van de integraliteit…

Functioneel & Flexibel

Wij ontwikkelen met open standaarden en blijven investeren in nieuwe oplossingen voor de retailsector op ons communicatie platform. Daar kunt u van op aan en profiteert u van onze groei. Wij houden van flexibiliteit. Zo kunt u, indien u dat wenst, uw abonnement eenvoudig via ons support systeem maandelijks opzeggen. Indien u relatief gezien een klein team aan medewerkers heeft kunnen wij u eveneens van dienst zijn. Dezelfde functionaliteiten van Filiaal24 tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wordt er gebruik gemaakt van narrowcasting schermen? Optioneel bieden wij de mogelijkheid om het mogelijk te maken posts te presenteren op uw beeldschermen! Voor gedetailleerde informatie over de beschikbare functionaliteiten lees hier meer…

Benieuwd naar onze prijzen? Bezoek de website van Filiaal24

Meerdere apparaten

Filiaal24 is voor Apple en Android als app te downloaden. Tevens is Filiaal24 beschikbaar als web app voor smartphones en tablets die functioneren met overige software of valt Filiaal24 te gebruiken middels laptops en desktops.