Retail organisatieadvies

ReConsul is een betrokken en eigentijdse organisatie
en werkt met organisaties aan het realiseren van hun ambities.

De druk op organisaties om een antwoord te vinden op interne en externe ontwikkelingen wordt steeds groter. ReConsul brengt knelpunten en kansen in kaart en is in staat veranderingen in goede banen te leiden. Onze professionals ondersteunen organisaties bij het realiseren van structurele rendementsverbeteringen. Rendementsverbetering in financiële zin, maar ook ten aanzien van de overige doelstellingen zoals bijvoorbeeld; klantvriendelijkheid en medewerkerstevredenheid. 
Doelmatig, eenvoudig en met relatief weinig inspanning bereikt wordt meer efficiency, een hogere klanttevredenheid en productiviteit bereikt. Bij de inzet van onze professionals staan doelstellingen centraal. ReConsul heeft een eigentijdse voorspelbare aanpakken ontwikkeld die resultaatgericht zijn en als doel hebben dat organisaties hun doelstellingen daadwerkelijk weten te realiseren. In een aantal gevallen heeft het zelfs geleid dat organisaties middels onze inzet aantoonbaar de top hebben bereikt! 
Advies voor retailorganisaties en het Midden- en Kleinbedrijf

De ReConsul professionals werken veelal voor retail organisaties of andere opdrachtgevers binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Verkregen inzichten in huidige organisatieprestaties kunnen aanleiding geven voor een organisatieadvies. Maar er kunnen ook andere uitdagingen liggen, namelijk:

  • Ambitieuze overnameplannen.
  • De bedrijfsvoering dient efficiënter te worden ingericht.
  • De grote rendements- en prestatieverschillen tussen franchisenemers baren u zorgen.
  • Binnen uw (franchise)organisatie wilt u de klantgerichtheid vergroten.
  • Medewerkers dienen effectiever ingezet te worden.
  • Onvoldoende inzicht hebben in cijfers: omzet, brutowinst, derving, loonkosten, etc.

Dit betreffen onder andere onderwerpen waarvan de de organisatieadviseurs van ReConsul de de juiste ideeën en ondersteuning kunnen verschaffen. Het doel betreft het gezamenlijk realiseren van de organisatieambities.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ReConsul, de unieke op resultaatgerichte aanpakken of wat wij eventueel voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis en lichten onze cases uiteraard persoonlijk toe.

Progress is impossible without change,
and those who cannot change their minds cannot change anything.” – Bernshaw

Klaar voor een kennismaking?

franchisegever, franchisenemer, managementlid van een servicekantoor of MKB ondernemer?
Allemaal voorbeelden van opdrachtgevers die u zijn voor gegaan.

Kom in contact

Neem gerust contact met ons op