Zienswijze & Aanpak

Zienswijze

ReConsul begeleidt retailers om in een continu veranderend (lokaal) speelveld succesvol te blijven opereren en groeien. Hierbij bepaalt de retailer zelf de koers, in samenspraak met ReConsul. ReConsul stimuleert retailers om slimmer te ondernemen door in te spelen op het veranderende klantgedrag. Dit vraagt van het management goed leiderschap en bijbehorende gedragsverandering zodat de optimale verbinding tussen medewerkers, systemen en processen kan worden gemaakt. ReConsul is ervan overtuigd dat de nieuwkomers op de markt, de vergrijzing en de eisen die de klant van vandaag aan service stelt, meer kansen dan bedreigingen biedt. ReConsul ondersteunt met eigentijdse, innovatieve en creatieve antwoorden op operationele, commerciële of organisatievraagstukken. Op verzoek begeleidt ReConsul het proces van succesvolle doorvertaling naar de praktijk. De organisatie heeft een relatief kleinschalige harde kern, maar beschikt over een flexibele schil aan in te huren retail professionals. Allen zijn zij bevlogen en betrokken en begeven zich in een groot en deskundig netwerk. Met een scherpe en brede focus op het werkveld, werken zij snel en flexibel. Intensief samenwerken, verbinding zoeken en resultaten boeken staan voorop.

Aanpak

Als klanten succesvol zijn, is ReConsul succesvol. Het is bijna vanzelfsprekend dat retailers die zich zichtbaar willen onderscheiden ten opzichte van (nieuwe) concurrenten in het lokale speelveld zich snel zullen herkennen in de toegevoegde waarde van ReConsul. ReConsul beschikt over een scala aan kwalitatieve management aanpakken en coaching programma’s. Specifiek voor de retailer die zelf de leiding wil houden, maar de expertise en de onafhankelijke blik mist om slagvaardiger te ondernemen. De professionals van ReConsul zitten dicht op de markt. Zij spreken de taal van de ondernemer, zijn op de hoogte van de laatste (technologische) innovaties en zetten deze actief in. Absolute voorwaarden om de ondernemer goed voor te bereiden op de dag van morgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ReConsul, de unieke op resultaatgerichte aanpakken of wat wij eventueel voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis en lichten onze cases uiteraard persoonlijk toe.

Blijf investeren in de organisatie en mensen
alvorens de klant in jouw onderneming investeert

Klaar voor een kennismaking?

franchisegever, franchisenemer, managementlid van een servicekantoor of MKB ondernemer?
Allemaal voorbeelden van opdrachtgevers die u zijn voor gegaan.

Kom in contact