Blijvend meer rendement uit retail. ReConsul regelt het.

Structureel meer rendement, dat is waar we voor gaan. Samen met onze klanten maken we sprongen. De concurrentie voorbij. Dat krijgen we voor elkaar doordat we de mens centraal stellen. Want als leiders in hun kracht staan, werknemers gezien worden en de klant zich bijzonder voelt: dan heb je goud in handen.

Van grote winkelformules en franchisers tot individuele ondernemers, van filiaalorganisaties tot de hoofd- en servicekantoren. ReConsul is er voor elke retailer.

Onze diensten


Oplossingen voor

HR-vraagstukken

Lees meer

Rendementsverbetering

Lees meer

Leiderschap

Lees meer

Adviesvraagstukken

Lees meer

Communicatie als basis

Communicatie vormt het startpunt van elk verbetertraject. Het is een onuitputtelijke bron van verbeterpotentie. Om de communicatie te verbeteren heb je kennis, aandacht en soms wat afstand nodig. Dat is waar wij in ondersteunen. We maken leiders bewust van hun eigen communicatie. Hoe is hun contact met medewerkers? Wat kunnen ze doen om meer verbinding te krijgen en weten ze wat er speelt in de winkels?

Lees meer

Filiaal24: op afstand dichtbij

Filiaal24 is ons digitale communicatieplatform. Het organiseert en stroomlijnt de interne communicatie. Ervaringen en resultaten worden makkelijk gedeeld. Je bent op afstand dichtbij. En dat werkt.

Lees meer over Filiaal24Ons team

Peter Brand

Peter is een energiek en enthousiast ‘retail-beest’.
Op een positieve en mensgerichte wijze zet hij het resultaat centraal.

Lees meer

Joska Bloedjes

Joska is scherp op groepsdynamische processen. Ze bekijkt zaken vanuit de mens en doet een beroep op het individu. Pragmatisch en empathisch omschrijven haar kern.

Lees meer

Frank Keesman

Frank werkte jarenlang als operationeel manager voor grote bouwmarktketens. Hij was verantwoordelijk voor de operationele aansturing van zo’n 140 bouwmarkten.

Lees meer

De Perfecte Persoon

Want die hebben we. Ons netwerk is groot en we werken met absolute toppers samen. Per opdracht matchen we expert aan organisatie. Om zo tot het maximale resultaat te komen!

Neem contact op

Waar ligt jullie commerciële kracht?

We spelen in op de actualiteit, zoomen in op winkelformule en winkelbeeld, pushen productpresentatie en bijverkoop. We werken aan de salesgerichtheid van medewerkers en gaan op zoek naar het lokaal onderscheidend vermogen. Onderzoeken de herkenbaarheid van de winkelformule, de klantervaring, online en social media kansen. Samen maken we sprongen.

over onze Aanpak