Filiaal24
Het communicatieplatform voor de retail!

Filiaal24 maakt het mogelijk om de interne communicatie binnen winkels slim, veilig en boeiend te organiseren. Als je eenmaal aanhaakt bent je om. Of het nu gaat om het delen van interessant nieuws of weetjes, het uitnodigen van medewerkers voor een bespreking of het raadplegen van bedrijfsinformatie. Het is allemaal mogelijk!Filiaal24 IN VIJVEN

Filiaal24 wordt succesvol gebruikt door verschillende retail organisaties en leidt tot betere communicatie en hogere mate van betrokkenheid.

Betrekken & Beleven

Informatie blijft binnen bedrijven vaak aan de ‘bovenkant’ steken. Bij medewerkers ontstaat het idee dat ze geen info krijgen en geen invloed hebben op beslissingen. Gevolg: minder betrokkenheid. Zonde! Met Filiaal24 kun je ze gemakkelijk en snel betrekken bij de gang van zaken. Door ze gerichte vragen te stellen via een enquête, bijvoorbeeld. Maar ook door met een druk op de knop foto’s en korte teksten te delen. Live. Zo is iedereen overal een beetje bij!

(Taak)gerichte informatie

De “Wiki” functie van Filiaal24 zorgt ervoor dat informatie heel eenvoudig vindbaar is. Van informatie over specifieke taken en functies tot algemene info. Denk aan achtergrond van de winkelformule, huishoudelijk reglement en het organigram van de organisatie. Zo heeft een nieuwe medewerker binnen no-time toegang tot de basisinfo. Handig!

Functioneel & flexibel

Filiaal24 doet wat het zegt. Veel grote ketens maken met plezier en resultaat gebruik van het platform. Naast functioneel is het ook flexibel. Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. En stel dat het om een relatief klein team gaat: ook dan is Filiaal24 een toevoeging. Samen met onze klanten kijken we kritisch: wat is er nodig? Zo kunnen we een aantrekkelijk tarief bieden, ook voor kleine(re) ondernemingen.

Interesse in Filiaal24?

Contact opnemen