Het herstarten van de motor. Bijsturen. De boel een beetje opvoeren. Kijken waar de ruimte zit. Dat is ReBoost.

Er zijn momenten waarop het noodzaak is om je organisatie te veranderen. Als het rendement terugloopt bijvoorbeeld, als de winkelformule vernieuwd wordt of als een concurrent de markt bestormt. Dan is het tijd om te ReBoosten.

De ervaren professionals van ReConsul gaan samen met jullie op zoek naar inspiratie, nieuwe inzichten en capaciteit om het verandertraject succesvol uit te voeren. Om ambities te realiseren. Samen maken we sprongen.Onze aanpak

ReBoost: rendementsverbetering op vier onderdelen

Winkel

We pakken aan in de breedte. Van het beheer van processen en systemen tot de prestaties in harde getallen. Van houding en gedrag tot en met de fysieke staat van de winkel.

Leiderschap

Bewust leiderschap is essentieel. Op welke wijze wordt er leiding gegeven? Want wat je zaait is wat je oogst.

Bedrijfscultuur

We willen weten wie jullie zijn. En vooral: wie jullie willen zijn. Welke elementen van jullie cultuur zijn effectief en geven energie en welke mogen overboord?

Concurrentie

Wat doet de concurrentie? Geen onbelangrijke vraag als je richting bepaalt. Haak je aan of kies je een eigen pad. Scherp kijken naar je concurrenten geeft inzicht en focus.

Breed effect

Met kennis van zaken en betrokkenheid bij mens en organisatie. Met een uitgebreid programma- en dienstenpakket. Met passie voor het vak.

samen

Samen

We laten mensen werken aan hun eigen organisatie. Doen een beroep op hun fantasie, kennis en ervaring. We doen het samen en zijn altijd dichtbij.

optimalisatie

Creatief en betrokken

Wij betrekken actief de eigen mensen. Gaan samen op zoek naar mogelijkheden, kansen en drijfveren. We durven de boel op z’n kop te zetten om te inspireren en het veranderproces kracht bij zetten.

kundig

Kundig

We hebben bakken ervaring en kennis van zaken. We hebben onze zaakjes voor elkaar