Jarenlang actief en betrokken in de retail.

Wij zijn ReConsul. Retail zit in ons DNA. Eigenaar Frank is naast ervaren ondernemer een doorgewinterde operations manager van bouwmarkten. Joska en Peter hebben ruime ervaring in de retail en op hun vakgebied. Gijs is de jongste telg binnen het team. Alle partners zijn dus ‘groot geworden’ in retail. En dat voel je.

Meer over ons team

Wat we doen

optimalisatie

We optimaliseren

We adviseren, ondersteunen en begeleiden retailers bij vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Om zo slimmer te ondernemen. 

evenwicht

We houden evenwicht

We hebben oog voor zowel mens als organisatie. We zorgen voor een beheersbaar veranderproces. Er vindt constant afstemming plaats.

resultaat

We leveren resultaat

We gaan voor rendementsverbetering. En we doen wat we beloven. Punt.

Natuurlijk doen we dat via een uitgebreid dienstenpakket. Lees daar vooral meer over…

Onze diensten

Hoe we dat doen

Hoe? Met kennis van zaken en betrokkenheid bij mens en organisatie. Met een uitgebreid programma- en dienstenpakket. Maar vooral: met passie voor het vak.

samen

Samen

We laten mensen werken aan hun eigen organisatie. Doen een beroep op hun fantasie, kennis en ervaring. We doen het samen en zijn altijd dichtbij.

creatief en betrokken

Creatief en betrokken

We zoeken naar mogelijkheden, kansen en drijfveren. We durven de boel op z’n kop te zetten om te inspireren en het veranderproces kracht bij zetten.

kundig

Kundig

We hebben bakken ervaring en kennis van zaken. We hebben onze zaakjes voor elkaar.

Waarom doet ReConsul wat ze doen?

Omdat dit is wat we willen doen. Niks anders. Retail en ondernemerschap stroomt door onze aderen en laat ons hart sneller kloppen. Het is onze passie om dagelijks actief te zijn voor organisaties met ambitie. We vinden het fantastisch om mensen nieuwsgierig te maken, te inspireren, te motiveren en te coachen in hun eigen weg naar verbetering.

Waar we heen willen

We zien dat het winkellandschap verandert. De functie van de fysieke winkel is niet meer wat hij was. Naar een winkel gaan is steeds meer een keuze van de consument. Dat is wat wij snappen: wat die klant beweegt, wat zijn motieven zijn om van de bank af te komen en op pad te gaan. Door ze te blijven verleiden dat te doen dragen we bij aan het behoud van het bestaan van fysieke winkels. Want dat zijn al die winkels meer dan waard!

Peter Brand

Peter is een energiek en enthousiast ‘retail-beest’.
Op een positieve en mensgerichte wijze zet hij het resultaat centraal.

Lees meer

Joska Bloedjes

Joska is scherp op groepsdynamische processen. Ze bekijkt zaken vanuit de mens en doet een beroep op het individu. Pragmatisch en empathisch omschrijven haar kern.

Lees meer

Frank Keesman

Frank werkte jarenlang als operationeel manager voor grote bouwmarktketens. Hij was verantwoordelijk voor de operationele aansturing van zo’n 140 bouwmarkten.

Lees meer

De Perfecte Persoon

Want die hebben we. Ons netwerk is groot en we werken met absolute toppers samen. Per opdracht matchen we expert aan organisatie. Om zo tot het maximale resultaat te komen!

Neem contact op

Klaar voor een kennismaking?

Onze deur staat open.

Contact opnemen